Nieuws

De Zuid-Afrikaanse Graham Beck wijnproducent is zich maar al te bewust dat de kwaliteit van hun wijnen te danken is aan het gebied en de gezonde planten die er groeien. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om de natuurlijke bronnen te beschermen terug te geven aan Moeder Natuur.

 


Saint Clair is door het Australische Winestate voor een vierde jaar vernoemd tot 'Winery of the Year' en voor de derde keer is Hamish Clark 'Winemaker of the Year'. Dit geeft het continue succes weer van Saint Clair binnen alle facetten. Hamish werkt al meer dan 15 jaar voor Saint Clair. Hij is Senior Winemaker en maakt integraal deel uit van het succes van Saint Clair. Hamish' reactie: "Het was een sensatie om deel te nemen aan de prestigieuze prijsuitreiking waar we deze twee prijzen kregen. We hebben een geweldig team van mensen met een ruimdenkende filosofie over kwaliteit van de wijngaarden tot de wijn en de markten. Ik was vereerd de prijzen in naam van het team in ontvangst te mogen nemen."


 

HOME

Over ons

NIEUWS

Laatste nieuws

Archief

WIJNEN

CONTACT

Jan van de Laarweg 12, 2678 LH De Lier

T: 0174-512561 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier | Routebeschrijving