Nieuws
14 maart 2019

Saint Clair staat op Amsterdam Wine Festival

Saint Clair is een van de toonaangevende wijnhuizen die van 22 t/m 24 maart 2019 op het Amsterdam Wine Festival staat in de Westergasfabriek. In deze voorjaarseditie van het festival worden wijnen geschonken van wijnlanden van het Zuidelijk Halfrond. Saint Clair vertegenwoordigt Nieuw-Zeeland. Het wijnhuis staat samen met andere grote huizen.

 

Drukbezocht wijnfestival

Bezoekers kunnen op het Amsterdam Wine Festival wijnen per glas en per fles kopen. Elk belangrijk wijnland van het Zuidelijk Halfrond is vertegenwoordigd door toonaangevende wijnhuizen. Naast wijn kunnen bezoekers genieten van bijzondere culinaire gerechten. Bands en dj’s zorgen voor een gezellige sfeer. Het festival wordt twee keer per jaar gehouden. Vorig jaar kwamen 11.000 bezoekers op de voorjaarseditie af.

Bezoekers kunnen diverse masterclasses en workshops bijwonen. Saint Clair geeft op 23 en 24 maart een masterclass "Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland". Daarin kunnen bezoekers samen met een van de familieleden van Saint Clair een aantal Sauvignon Blancs uit verschillende wijngaarden proeven.

 

HOME

Over ons

NIEUWS

Laatste nieuws

Archief

WIJNEN

CONTACT

Jan van de Laarweg 18, 2678 LH De Lier

T: 0174-512561 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier | Routebeschrijving