Nieuws
19 maart 2014

RieslingWeeks!

Tafelen met Riesling

RieslingWeeks in de horeca

Tijdens de RieslingWeeks kunt u Duitse Riesling (her)ontdekken. Bijvoorbeeld in deelnemende restaurants waar u kunt genieten van een fantastisch 3-gangen menu incl. Duits wijnarrangement voor € 50,- (sterrenzaken + € 12,50 per ster). Benieuwd wat uw favoriete chef-kok en sommelier voor u bedacht hebben? De deelnemende restaurants en hun persoonlijk Rieslingmenu vindt u in de rubriek "deelnemende restaurants".

Reserveer bijtijds, bestel het Rieslingmenu en maak dan bovendien kans op een Riesling WELLNESS WEEKEND in Duitsland voor 2 personen! RESERVEER VIA www.rieslingweeks.com!

Haal Riesling in huis

RieslingWeeks in de wijnwinkel

Liever thuis genieten? Ook wijnwinkels in het hele land voeren van 30 mei tot en met 15 juni speciale acties met Duitse Riesling. In veel winkels kunt u wijnen proeven en de zorgvuldig samengestelde proefpakketten met Duitse Rieslings extra voordelig aanschaffen. Om thuis op uw gemak uw favoriete Duitse Riesling te ontdekken. Kijk voor deelnemende wijnwinkels en hun RieslingWeek-activiteiten onder de rubriek "deelnemende wijnhandelaren.

Riesling bij Poot Agenturen

In het kader van de RieslingWeeks wijzen we u graag op onze Duitse Rieslingwijnen:

Louis Guntrum Riesling 'Louis Dry' 2013

Droge Riesling, met rijp fruit, perzik en abrikoos en sappig peerfruit. Een klassieke Riesling in expressie en elegantie.

Louis Guntrum Riesling 'Niersteiner Oelberg' Spätlese Trocken 2012

Oelberg is een van de beste plekken in Nierstein en omgeving en geclassificeerd als Grand Cru. Direct zuidelijke ligging. Mineralige aroma's, zacht fruit.

Louis Guntrum Riesling 'Oppenheimer Sackträger' Spätlese Trocken 2012

Grand Cru wijngaard, behorend tot de beste wijngaarden van het gebied. Bodem van leem en klei. Fris, mooi droog met een spoortje restzoet, complexiteit, rijp fruit in de lange afdronk.

 

Gun u zelf het genot van een goed glas Duitse Riesling

 

HOME

Over ons

NIEUWS

Laatste nieuws

Archief

WIJNEN

CONTACT

Jan van de Laarweg 18, 2678 LH De Lier

T: 0174-512561 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier | Routebeschrijving